ΕΔΩ Γνωριζουμε
όλα τα μυστικά της υγείας του δέρματος 
bf056619bf3fe1cbe90dc8d33da0da76-1

Μη χειρουργικό Full Face Lift

Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι η επιτυχία στη ζωή βασίζεται στις επιτυχημένες ομάδες.
Έτσι ακριβώς και στο χώρο της Αισθητικής Δερματολογίας το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα προέρχεται από το συνδυασμό θεραπειών που δρουν στα διάφορα επίπεδα του δέρματος.Ο συνδυασμός που προτείνουμε για ένα λείο, λαμπερό, νεανικό πρόσωπο είναι αυτός του “ Non surgical face lift”, του μη χειρουργικού δηλαδή λίφτινγκ προσώπου.


Η θεραπεία περιλαμβάνει την εφαρμογή εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος σε όλες τις περιοχές του προσώπου, όπου υπάρχει χαλάρωση και απώλεια όγκου ή όταν απλώς θέλουμε να τονίσουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως τα χείλη και τα ζυγωματικά για μια πιο νεανική και θηλυκή εμφάνιση. Γίνεται χρήση εμφυτευμάτων διαφορετικής πυκνότητας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής του προσώπου, μεγαλύτερης πυκνότητας στα σημεία που χρειαζόμαστε ανόρθωση λόγω της χαλάρωσης και πιο λεπτόρρευστα εμφυτέυματα σε περιοχές όπως οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το μέτωπο και τα χείλη.

Έχοντας πετύχει την αποκατάσταση ενός φρέσκου, νεανικού προσώπου που δεν παρουσιάζει πλέον πτώση και χαλάρωση μεταβαίνουμε στο επόμενο στάδιο της θεραπείας, αυτό του Fractional CO2 Laser.Με την τεχνολογία του Fractional Laser επιτυγχάνουμε την απομάκρυνση των γηρασμένων δερματικών κυττάρων , τη δημιουργία νέων κολλαγόνων ινών, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την αρχιτεκτονική του δέρματος, τη διόρθωση ατελειών όπως ουλές ακμής, πανάδες, δυσχρωμίες, διεσταλμένοι πόροι και εν τέλει τη συνολική σύσφιξη και λείανση της επιφάνειας του δέρμαντος, το οποίο ξαναπαίρνει τη λαμπερή νεανική του μορφή.

Το τρίτο στάδιο της θεραπείας έρχεται να ολοκληρωθεί με την εφαρμογή αυτόλογης μεσοθεραπείας με τη μέθοδο Platelet-Rich Plasma (PRP), η οποία στηρίζεται στην εφαρμογή αυξητικών παραγόντων που υπάρχουν στο αίμα του ίδιου του ασθενούς, και οι οποίοι αφού ενεργοποιηθούν κατάλληλα εφαρμόζονται με μια ειδική τεχνική σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Το αποτέλεσμα είναι να ενεργοποιούνται τα βλαστοκύτταρα του δέρματος με συνέπεια την περαιτέρω αναγέννηση των δερματικών κυττάρων και κολλαγόνων ινών, καθώς και την επιδιόρθωση βλαβών στην αρχιτεκτονική των δερματικών στιβάδων. Στο τέλος της θεραπείας το δέρμα ανανεώνεται ακόμα περισσότερο αποκτώντας μια ιδιαίτερα ελαστική υφή, ενώ παράλληλα αυξάνει η διαύγεια και η φωτεινότητά του.

Για την ολοκλήρωση όλων των σταδίων της θεραπείας, η οποία με τη χρήση της κατάλληλης αναισθητικής κρέμας είναι απολύτως ανώδυνη, απαιτούνται δύο συνεδρίες. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι ορατό ήδη από την πρώτη συνεδρία και η διάρκεια της εντυπωσιακής αισθητικής βελτίωσης μπορεί να φτάσει με την κατάλληλη συντήρηση ως και τους 18 μήνες. Επομένως σε λίγες μόνο συνεδρίες έχουμε την εικόνα ενός συνολικού λίφτινγκ προσώπου χωρίς τη χρήση χειρουργικών μεθόδων, το οποίο μας δίνει ένα πρόσωπο ανανεωμένο, ελαστικό, λαμπερό και νεανικό με το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα να είναι άμεσο και να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.