ΕΔΩ Γνωριζουμε
όλα τα μυστικά της υγείας του δέρματος 
bf056619bf3fe1cbe90dc8d33da0da76-1

Κορίνα Τζίμα

Κορίνα Τζίμα

Η Δρ. Κορίνα Τζίμα είναι Δερματολόγος-Αφρoδισιολόγος, Αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Ειδικεύτηκε με υποτροφία του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης» στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας στο Stadtklinikum Hanau-Academic Hospital of The W.Goethe University of Frankfurt.

Read More

Ask Your Dermatologist

Παιδοδερματολογία

Τι ονομάζουμε Παιδοδερματολογία? Η Παιδοδερματολογία αφορά στη βρεφική και παιδική ηλικία, οι οποίες αποτελούν μια ιδιαίτερη και τρυφερή περίοδο στη ζωή του κάθε ανθρώπου κατά την οποία πολλές παθήσεις του δέρματος μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Διαβάστε περισσότερα

Χαρτογράφηση σπίλων

Το μελάνωμα του δέρματος αποτελεί μια από τις επιθετικότερες μορφές καρκίνου του ανθρώπινου οργανισμού και καθότι η εμφάνισή του σχετίζεται άμεσα με την υπερβολική έκθεση.. 

Διαβάστε περισσότερα

Κονδυλώματα

Τα κονδυλώματα, όπως και όλα τα υπόλοιπα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα διαγιγνώσκονται στο Δερματολογικό μας Κέντρο έγκαιρα και σωστά, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων διαγνωστικών μεθόδων, με απόλυτη ασφάλεια και διακριτικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Ουλές ακμής

Οι ουλές ακμής αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολεί μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού σχετικά με την υγεία και την εμφάνιση του δέρματός του, καθώς πολλές φορές μια βαριά ή παρατεταμένη ακμή μπορεί να αφήσει τα σημάδια της στο δέρμα.

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμες Συμβουλές

Οδηγός προστασίας του δέρματος για το καλοκαίρι

Είναι ίσως η πλέον αγαπημένη εποχή για όλους. Το καλοκαίρι αποτελεί την εποχή που στους περισσότερους από εμάς δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε, τον ήλιο, τη θάλασσα, τη φύση, να αλλάξουμε παραστάσεις και να γεμίσουμε ξανά ενέργεια.