Δείτε τις υπηρεσίες μας:

Θεραπείες προσώπου

Οι πιο εξελιγμένες θεραπείες προσώπου εφαρμόζονται στο Δερματολογικό μας Κέντρο για την αναζωογόνηση και μεταμόρφωση του προσώπου μας, το οποίο αποτελεί όπως συχνά λέγεται τον καθρέφτη μας προς τον εξωτερικό κόσμο,το βασικό σημείο έκφρασης της εξωτερικής μας εμφάνισης, το οποίο αντιλαμβάνονται και προσέχουν οι γύρω μας.

Διαβάστε περισσότερα

Δερματοχειρουργική

Η Δερματοχειρουργική εξιδίκευση συνίσταται σε όλο το φάσμα διάγνωσης και χειρουργικής αντιμετώπισης καλοήθων, αλλά και κακοήθων δερματικών βλαβών με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους της αισθητικής χειρουργικής, για ένα άριστο ιατρικό και παράλληλα αισθητικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα

Θεραπείες σώματος

Οι θεραπείες σώματος που παρέχονται στο Δερματολογικό μας Κέντρο αφορούν στο κεφάλαιο σώμα, το οποίο αποτελεί συχνά πονοκέφαλο για τους περισσότερους ανθρώπους,καθότι το πέρασμα των χρόνων ,οι ορμονικές αλλαγές, η εγκυμοσύνη, αλλά και η αυξομείωση κιλών αφήνουν ανεξίτηλα τα σημάδια τους πάνω του.
Πολύ συχνά δε, ακόμα και η δίαιτα σε συνδυασμό με τη γυμναστική δεν καταφέρνουν να βελτιώσουν κάποιες προβληματικές περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα

Κιρσοί και ευρυαγγείες κάτω άκρων

Οι ευρυαγγείες και οι κιρσοί των κάτω άκρων αποτελούν ένα σημαντικό πρόβλημα, το οποίο με την πάροδο των ετών πολλοί άνθρωποι και κυρίως γυναίκες παρατηρούν στο δέρμα των ποδιών τους. Αν μάλιστα οι ευαγγείες και οι κιρσοί κάτω άκρων δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως και αποτελεσματικά, τείνουν να αυξηθούν σε αριθμό και σε μέγεθος .

Διαβάστε περισσότερα

Παιδοδερματολογία

Τι ονομάζουμε Παιδοδερματολογία? Η Παιδοδερματολογία αφορά στη βρεφική και παιδική ηλικία, οι οποίες αποτελούν μια ιδιαίτερη και τρυφερή περίοδο στη ζωή του κάθε ανθρώπου κατά την οποία πολλές παθήσεις του δέρματος μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Διαβάστε περισσότερα

Xαρτογράφηση σπίλων

Το μελάνωμα του δέρματος αποτελεί μια από τις επιθετικότερες μορφές καρκίνου του ανθρώπινου οργανισμού και καθότι η εμφάνισή του σχετίζεται άμεσα με την υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία τείνει να πάρει μεγαλες διαστάσεις σε χώρες με έντονη ηλιοφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα

Μη χειρουργικό Full Face Lift

Τι είναι τα νήματα για πρόσωπο και σώμα?

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία-(PRP)

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με τη μέθοδο Platelet-Rich Plasma (PRP) στηρίζεται στην εφαρμογή αυξητικών παραγόντων που υπάρχουν στο αίμα του ίδιου του ασθενούς. Αφού ληφθεί μια πολύ μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή ακολουθεί η φυγοκέντρηση και η ειδική ενεργοποίηση των ανωτέρω παραγόντων.

Διαβάστε περισσότερα

Laser αποτρίχωση

H αποτρίχωση με laser εφαρμόζεται στο Δερματολογικό μας Κέντρo με τη χρήση του πιο εξελιγμένου τεχνολογικά laser Αλεξανδρίτη, η οποία επιτυγχάνει μόνιμα αποτελέσματα. Η μέθοδος αυτή της μόνιμης αποτρίχωσης με laser μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες και άνδρες και είναι απόλυτα ανώδυνη και ασφαλής σε όλες τις περιοχές του σώματος.

Διαβάστε περισσότερα

Αποκατάσταση και αύξηση του όγκου των χειλέων με τη χρήση υαλουρονικού οξέος

Το υαλουρονικό οξύ για τα χείλη χρησιμοποιείται για να εκπληρώσει το όνειρο κάθε γυναίκας για λαμπερά, περιγεγραμμένα, σαρκώδη χείλη που στο παρελθόν μόνο λίγες, προικισμένες από τη φύση γυναίκες μπορούσαν να απολαμβάνουν.Ακόμα και αυτές όμως οι περιπτώσεις γυναικών με πλούσια από τη φύση τους χείλη παρατηρούσαν μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Face lift με τη χρήση απορροφήσιμων νημάτων

Τι είναι τα νήματα για πρόσωπο και σώμα?

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση τριχόπτωσης και αλωπεκιών

Η τριχόπτωση και οι αλωπεκίες αντιμετωπίζονται στο Δερματολογικό Κέντρο Βορείων Προαστίων με τη χρήση των πιο εξελιγμένων ιατρικών μεθόδων όσον αφορά στη διάγνωση και θεραπεία όλων των μορφών τους, όπως της ανδρογεννετικής αλωπεκίας, της διάχυτης τριχόπτωσης, της γυροειδούς αλωπεκίας κ.α.

Διαβάστε περισσότερα

Ουλές ακμής

Οι ουλές ακμής αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολεί μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού σχετικά με την υγεία και την εμφάνιση του δέρματός του, καθώς πολλές φορές μια βαριά ή παρατεταμένη ακμή μπορεί να αφήσει τα σημάδια της στο δέρμα.

Διαβάστε περισσότερα

Κονδυλώματα

Τα κονδυλώματα, όπως και όλα τα υπόλοιπα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα διαγιγνώσκονται στο Δερματολογικό μας Κέντρο έγκαιρα και σωστά, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων διαγνωστικών μεθόδων, με απόλυτη ασφάλεια και διακριτικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Αισθητική Ιατρική - Laser

Το Microneedling με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων είναι μια επαναστατική μέθοδος που χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Αισθητικής Δερματολογίας με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα

Θεραπείες ονύχων

Η μυκητίαση των νυχιών, καθώς και όλες οι υπόλοιπες παθήσεις των νυχιών αντιμετωπίζονται στο Δερματολογικό μας Κέντρο με τις νεότερες μεθόδους της φαρμακολογίας και της ιατρικής τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Θεραπευτική αντιμετώπιση ψωρίασης

Το Δερματολογικό Κέντρο Βορείων Προαστίων , εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση της ψωρίασης, σε όλες τις μορφές και τα στάδια βαρύτητας, υπό την ιατρική επίβλεψη της Δρ. Κορίνα Τζίμα.

Διαβάστε περισσότερα